Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kami 23 krzysztof pawkowski Tomi198642 (4816 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie wiem dlaczego ??? jesteś może upierdliwa z tym dziwieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Andre ved mark napisał:

W tym watku rowniez bylam dla Ciebie upierdliwa, w jakis sposob ?
Czy jednak Ty sie prz.......es, jak to masz w zwyczaju. Bedziesz tak latal, za moimi postami i sie prz.....al?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
B.K. napisał:
Lindemans napisał:
Nalezny zasilek na dziecko, a o takim tu rozmawiamy, przysluguje od daty zlozenia wniosku, jesli zostanie pozytywnie rozpatrzony. Wypalcony moze byc maksymalnie do 3 lat wstecz. Nadal nie pojmujesz ? Dlaczego mnie to nie dziwi...?

logiczne chyba,ze jak nie złozysz wniosku to nie dostaniesz i jakas tam data jest...ale nie wypłacają OD DNIA ZŁOZENIA WNIOSKU ale wstecz do trzech lat....data złozenia nie ma tu nic do rzeczy...pojmujesz?czy za trudne?

Walnij sie cegla w glowe tepoto.
Wyplacaja od dnia zlozenia wniosku, siegajac maksymalnie do 3 lat wstecz(z ta nalezna wyplata)
Logiczne, ale nie dal Ciebie....

vice versa i to z obu stron..
jesli wypłacaliby od dnia złozenia wniosku to chyba logiczne,ze nie wypłacaliby zaległych...ale logiczne myslenie widze,ze nie jest twoja mocna strona...ale dobra, spływaj ze swoimi madrościami,szkoda na ciebie czasu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Lindemans napisał:
Andre ved mark napisał:

Czy jednak Ty sie prz.......es, jak to masz w zwyczaju. Bedziesz tak latal, za moimi postami i sie prz.....al?

ja biegam za twoimi postami ??? może jeszcze oskarżysz mnie że się zakochałem !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
anders b. napisał:
Może tam będzie prościej?www.nav.no/English/English/Zasilek+rodzi...tte%29.805383895.cms

tam nic o tym nie jest napisane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Andre ved mark napisał:
Lindemans napisał:
Andre ved mark napisał:

ja biegam za twoimi postami ??? może jeszcze oskarżysz mnie że się zakochałem !!

Dosyc precyzyjnie wyjasniles dziewczynie, jak wyglada procedura odzyskania naleznego zasilku rodzinnego. Ja grzecznie poprawilam Twoja pomylke i tak moglo zostac. Niestety nie bylbys kontent, gdyby tak zostalo. Przez kolejna, swoja pomylke wdepnales w gowno, a moglo byc calkiem normalnie...

Pozniej musisz pierdzielic smutki o upierdliwosci, zakochaniu, musisz brnac dalej w gowno.Bo jak inaczej ?
Ta tepa, od pieska, rowniez straci niedziele, jak nie narobi wiecej gowna w watku o zasilku rodzinnym, w ktorym juz wczesniej, przed jej przybyciem wszystko zostalo napisane...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
tonnny napisał:
anders b. napisał:
Może tam będzie prościej?www.nav.no/English/English/Zasilek+rodzi...tte%29.805383895.cms

tam nic o tym nie jest napisane
można poszukać i znaleźć...
...jak jej sie nie chce to mi tym bardziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Ta tepa, od pieska, rowniez straci niedziele, jak nie narobi wiecej gowna w watku o zasilku rodzinnym, w ktorym juz wczesniej, przed jej przybyciem wszystko zostalo napisane...

a ty nie rob cały czas staremu laski tylko popros aby cie od czasu do czasu przeleciał bo ci juz na dekiel pada..ksiezna-niedołezna,wszystko wiedząca..co za stara ,zgorzkniała baba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
cóż za inteligentne podejście .... czym mnie jeszcze zadziwisz linde ?? chyba B.K. ma rację ....trzeba ci chłopa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok